Мiй блог

14
май

Суд поновив Сергія Куща на посаді Григорівського сільського голови

Суд визнав протиправним та скасував рішення cільської ради про дострокове припинення повноважень Григорівського сільського голови.

 

20 грудня 2017 року група політичних авантюристів за підтримки прокурора Запорізької області Валерія Романова та Голови Запорізької обласної державної адміністрації Костянтина Бриля захопили владу в Григорівській сільській раді.

Проти Григорівського сільського голови Сергія Куща була заздалегідь підготовлена та вчинена провокація хабара. Після затримання сільського голови на 72 години була одразу організована та проведена фейкова сесія ради щодо дострокового припинення його повноважень. Згодом була здійснена державна реєстрація зміни керівника Григорівської сільської ради за підробленим протоколом та незаконно виготовленим дублікатом печатки ради.

4 січня 2018 року аналогічним чином повторно незаконно змінено керівника Григорівської сільської ради та покладено його повноваження на підконтрольного депутата ради Ірину Капусту.

14 травня 2018 року Запорізький окружний адміністративний суд визнав протиправним та скасував рішення Григорівської сільської ради щодо дострокового припинення повноважень Григорівського сільського голови Сергія Куща.

Рішення суду про поновлення на публічній посаді підлягає негайному виконанню. Але добровільно виконати рішення суду політичні авантюристи  не забажали. Тому в приміщенні Григорівської сільської ради, куди прибули Сергій Кущ та адвокат Сергій Гайдук, була вчинена провокація бійки за участю осіб на підпитку та за мовчазної згоди викликаних правоохоронців.

Не дивлячись на це Сергій Кущ приступив до виконання своїх обов’язків та видав низку розпоряджень щодо організації роботи Григорівської сільської ради.

Комментарии (0)




Додати новий коментар: