Мiй блог

17
фев

На Запоріжжі матері учасника АТО перекрили у будинку газ

 

     Мешканці Вільнянська Запорізької області Наталії Сонцевой незаконно перекрили у будинку газ. Попри те, що її син Едуард служить в Національній гвардії та зараз перебуває в зоні АТО.

 

     У будинку Наталії Сонцевої попри мінусову температуру повітря, яка тримається останні дні, відключили у будинку газ. Такі дії працівників газового господарства та місцевої влади жінка пов’язує зі своєю політичною діяльністю.

     «Нарахували неіснуючу заборгованість, звірення платежів не провели, частина суми – це платіж за попередній місяць. Отже відключати від опалення будинок не мали права. І це попри морози  до – 10 °С, які тримаються останні дні. Сьогодні прийшлось готувати їжу у дворі на дровах. Не допомогла і довідка про участь в АТО сина Едуарда. Такі дії місцевої влади є помстою міського голови Вільнянська регіоналки Наталії Мусієнко, яка збирала в місті антимайдан, відправляла до Києва «тітушок». Ми як кістка у горлі. Мені погрожують, партійні намети у Вільнянську піддавались неодноразовим нападам з боку місцевих сепаратистів», – переконана лідерка місцевого осередку Свободи Наталія Сонцева.

     У зв’язку з ситуацію, що склалася, адвокат Сергій Гайдук звернувся до керівництва ВАТ «Запоріжгаз» з вимогою негайно поновити опалення матері бійця, що бере участь в АТО.

Комментарии (0)




Додати новий коментар: